• textielborduren en textielbedrukken 14
 • textielborduren en textielbedrukken 7
 • textielborduren en textielbedrukken 1
 • textielborduren en textielbedrukken 10
 • textielborduren en textielbedrukken 4

   

   

Textiel borduren

Het borduren van kleding , textiel, caps, badstof en accessoires is een dicipline welke eveneens in ons bedrijf aanwezig is. We hebben hierin een jarenlange ervaring opgebouwd. Textiel borduren in de beste kwaliteit tegen de beste prijs.We verzorgen voor u het hele borduurproces van a tot z. Voor serie-matige produktie, of gewoon voor het borduren van ons textiel en onze andere produkten bent u bij ons in zeer goede handen. We zorgen ervoor dat ondanks het zeer grote aanbod van verschillende producten, en daardoor verschillende stofsoorten of materialen, er altijd de juiste borduring opkomt. Onze geborduurde artikelen hebben daardoor ook een lange levensduur en een zeer goede wasbestendigheid. Indien noodzakelijk kunnen we borduren met bestendigheid tegen industrieel wassen en chemisch reinigen, belangrijk bij bv werk- en beroepskleding.

Bedrijfskleding borduren, promotiekleding borduren en werkkleding borduren.

Bij Textielborduren Nederland kunt u terecht voor mooi, goed en goedkoop uw bedrijfskleding borduren, werkkleding borduren, promotiekleding borduren en handdoek borduren. Al 25 jaar ervaring in deze bedrijfstak maakt ons tot een uitstekende partij om uw kleding en textiel aan te schaffen.

We gebruiken altijd de beste methode voor t shirts borduren, sweater borduren, schort borduren, trui borduren, polo borduren, poloshirts borduren, badjas borduren, rompertje borduren, kussensloop borduren of alle andere kleding borduren. 

Kleding borduren, machinaal met industriële borduurmachines

Machinaal borduren is nog steeds de meest gebruikte techniek voor het borduren van textiel.
Borduren van textiel, kleding, handdoeken, badstof, tassen, caps, mutsen e.d. geschied bij ons op computergestuurde meerkops machines die per kop 12 naalden bezitten, waarmee ontwerpen tot en met 12 kleuren op een product geborduurd worden. Er kan geborduurd worden op een groot aantal producten, waarvan u een deel op deze website kunt terugvinden, maar heeft u een ander product nodig, vraag het ons, wij kunnen het wellicht leveren.

Polo borduren

Een veel voorkomend artikel om te borduren is natuurlijk het poloshirt. Een goede voorbereiding bij een shirt borduren is natuurlijk ook zeer belangrijk. daarom besteden we hieraan veel aandacht. Natuurlijk ook bij alle andere producten. U zult merken dat het verkooptraject bij ons zeer duidelijk en plezierig werkt. Uw poloshirt borduren, bij ons goed, snel en voordelig!

Handdoek borduren

Het borduren van badstof is echt heel mooi, dit product leent zich ook bij uitstek om geborduurd te worden. Het is vaak beter om badstof te borduren i.p.v. te bedrukken indien het doel zich hiervoor leent. Grote ontwerpen kunnen beter geprint worden of vanaf fabriek ingeverfd of ingeweven worden. Wij kunnen u hierin goed adviseren en begeleiden. Dus voor een badlaken borduren, een strandlaken borduren of een handdoek borduren.... Ga naar textielborduren Nederland!

Badjas borduren met naam

Iets speciaals is een badjas geborduurd met naam en of logo. Wij hebben een mooie collectie badjassen van voordelig tot zeer luxe.

Borduur design

Voordat begonnen kan worden met kleding borduren heeft de machine een bestand nodig waarin het ontwerp vertaald is naar borduursteken. Wij verzorgen ook het maken van deze borduurbestanden met behulp speciale borduursoftware. We maken alle borduringen van hoge kwaliteit door een aantal beinvloedende factoren uit te sluiten. Voor meer informatie hierover kunt u altijd even bellen met de verkoop. Uiteraard kan wel gekeken worden om oplossingen te vinden om binnen bepaalde budgetten te blijven, zonder teveel aan kwaliteit in te boeten.

Borduurgarens

Door gebruikt te maken van de beste kwaliteit garens, ondergarens en hulpmaterialen komt een kwalitatief hoogwaardige borduring tot stand. Er wordt meestal gebruik gemaakt van polyester garens welke in de meeste kleuren leverbaar zijn. Ook is er een breed scala aan speciale garens en hulpmaterialen waarmee bijzondere borduringen gerealiseerd kunnen worden.

Backings

Voor een goede borduring is altijd (de juiste) backing vereist. Dit is een materiaal wat aan de achterzijde van de te borduren stof wordt geplaatst om de borduring de juiste stevigheid te geven en de vaak aanwezige nadelen van het te verwerken product, zoals samentrekken, opheft. Dit materiaal is er in vele diktes en soorten, zodat altijd de juiste borduring gerealiseerd kan worden. Een hiermee samenhangend product is avelon, een plastic-achtig materiaal wat bovenop de te borduren stof wordt geplaatst om te verhinderen dat de pool van sommige stoffen (zoals fleece) door de borduring heen komt, of dat de borduring in de stof "verdwijnt" (zoals bv bij badstof). Door te blijven zoeken en samen te werken met fabrikanten over de gehele wereld is het mogelijk om steeds beter te borduren en ook mooiere resultaten te krijgen met moeilijke designs en lastig te borduren stoffen.

Protectlaag

Het is ook mogelijk en protectlaag aan de binnenzijde van de borduring te drukken om gevoeligheid bij dragen te voorkomen. Dit kan zeker bij babykleding het comfort vergroten. Bij kleding welke intensief in direct contact met de huid komt, zoals sportkleding, kunnen we, door een protectlaag te drukken aan de binnenzijde, irritatie voorkomen tijdens beweging.

> zie ook textiel bedrukken

snapback caps

 • Boots Suede Snapback

  Boots Suede Snapback

  richtprijs € 14,05
  Beschikbare kleuren:
  Boots Suede Snapback

  Boots Suede Snapback

  richtprijs € 14,05
 • sweaters

 • Hooded Sweat / Kinderen

  Hooded Sweat / Kinderen - WK681

  Richtprijs € 13,54
  Beschikbare kleuren:
  Hooded Sweat / Kinderen

  Hooded Sweat / Kinderen - WK681

  richtprijs € 13,54
 • reistassen

 • Reistas van canvaskatoen

  Reistas van canvaskatoen - KI0636

  Richtprijs € 22,96
  Beschikbare kleuren:
  Reistas van canvaskatoen

  Reistas van canvaskatoen - KI0636

  richtprijs € 22,96
 • schorten en sloven

 • Apron

  Apron

  Richtprijs € 11,45
  Beschikbare kleuren:
  Apron

  Apron

  richtprijs € 11,45