Over ons

Textielborduren Nederland heeft als doelstelling onze klanten het beste (textiel)product te leveren wat voor hun doel geschikt is. We gebruiken onze jarenlang opgebouwde expertise om dit voor onze klant te verwezenlijken. Dure woorden zijn eigenlijk niet nodig, we doen gewoon onze uiterste best en duizenden tevreden klanten en bijna geen problemen zijn voor ons het bewijs. Bent u nog geen klant bij ons, dan nodigen we u van harte uit dit te worden. Zeer veel ervaring in kleding en textielproducten en persoonlijke aandacht staan tot uw beschikking. Wij heten u vast van harte welkom. Ons gamma is breed. De hoofdproductgroepen echter zijn kleding voor werk, bedrijf en promotie, caps en headwear, handdoeken en badstof, badges en emblemen en tassen.

In 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een volwaardige partner voor het bedrijfsleven als producent en leverancier in de textielbranche. Het assortiment is zeer uitgebreid en omvat o.a bedrijfskleding, promotiekleding, kinderkleding, badstof en handdoeken, horecakleding, sportkleding, werkkleding, caps, mutsen, sjaals en petten, schorten en sloven, horecatextiel, paraplu's, badges en emblemen, tassen en rugzakken e.v.a.

 

Dealer

Ons bedrijf is dealer van de meeste bekende merken in Europa. We leveren direct van de fabrikant of importeur. We leveren de producten met de door u gewenste veredeling zoals borduring of bedrukking. Logo's, merken, afbeeldingen, teksten, slogans, namen etc. alles wordt door ons vakkundig en mooi geborduurd of gedrukt. U kunt ook de producten zonder borduring of bedrukking bestellen.

 

Service en kwaliteit

We hopen dat u snel en duidelijk uw informatie kunt vinden en uw producten bij ons kunt bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw order met zorg wordt uitgevoerd. Altijd mooie producten, mooie borduringen of bedrukkingen, mooie specials, geleverd op tijd voor een heel scherpe prijs. Wat wenst u nog meer.....

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u verder geadviseerd wenst te worden of indien u een afspraak wilt maken.

 

Leverancier

Bedrijfskleding moet je met zorg uitkiezen. Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes. Door onze jarenlange relaties met de bekende en minder bekende merken, bedrijf en beroepskleding kunnen we u een uitgebreide keuze bieden voor alle denkbare kledingstukken en hulpmiddelen. Een bezoek aan ons bedrijf met iemand van de sales is vaak het begin van een langdurige relatie, met alle voordelen voor u van dien.

 

Spoedorders

In overleg met u over de gewenste deadline is uw spoedorder gegarandeerd voor uw deadline geleverd. Voor de bezorging gebruiken we evt. eigen vervoer.

 

Eigen productie

Grote aantallen aankunnen, snelle levertijd en kwalitatief goede producten en veredelingen zijn als een leidraad door het bedrijf verweven. We hebben een strikte productieplanning en kunnen wegens de grote productiecapaciteit uw orders goed en vakkundig uitvoeren. We kunnen hierdoor goed, goedkoop, snel en zeer kwalitatief borduren en bedrukken. En we doen dit al 25 jaar voor vele tevreden vaste relaties en wekelijks voor nieuwe relaties. Indien dit een goed alternatief is hebben we ook productiecapaciteit in diverse lage lonen landen.

 

Custom made by TBN, kleding naar eigen ontwerp

Ons uitgebreid custom-made programma biedt u zeer veel mogelijkheden om uw eigen producten door ons te laten produceren. We werken hiervoor samen met gerenommeerde fabrikanten uit Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. We produceren o.a. kleding, badstof, caps, mutsen en sjaals geheel naar uw ontwerp met zeer veel mogelijkheden. Het gehele proces wordt door ons verzorgd en begeleid. Indien u plannen heeft in deze richting is een afspraak zeker de moeite waard.

 

Showroom

In Ridderkerk bevindt zich onze showroom. Hier hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie van de producten en diensten die wij leveren. Maak voor een bezoek, indien gewenst, liefst een afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren en wij bespreken dan graag met u hoe we onze dienstverlening op u kunnen afstemmen.

 

Export

We leveren in geheel Nederland, België en Luxemburg onze producten.
Bovendien exporteren we regelmatig producten naar andere landen binnen de EU of daarbuiten.
Meldt het ons indien u uw producten in het buitenland geleverd wilt hebben. Onze eigen expediteur verzorgt het hele traject rondom de export. 

 

Import

We importeren producten uit diverse landen zowel in Europa als in het Verre Oosten. Landen als China, Taiwan en Vietnam hebben al eeuwenlange ervaring met borduren, bedrukken, weven, breien van en kleding en textielproducten, waardoor we een hoogstaande producten met een voordelige prijs kunnen leveren. Maar ook in Europa hebben we fabrieken in o.a Polen, Portugal en Turkije waar we eigen producten laten maken evenals producten speciaal naar de wens van onze klanten.

 

Veel door ons geïmporteerde producten

Geborduurde handdoek, bedrukte handdoek, jacquard geweven handdoek, handdoek met bandinweving, full colour bedrukte handdoek, geborduurde badge, geweven badge, geborduurde cap, bedrukte cap, gebreide muts, gebreide sjaal, geborduurde polo, bedrukte polo, geborduurde kleding, bedrukte kleding, huisstijl kleding.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met ons.

 

Mail en telefoon

Telefoon: +31 85 070 28 14

Klantenservice: support@textielborduren.nl
Algemeen: Info@textielborduren.nl

Whatsapp business: +31 180 424 104

 

Send us a message