Over ons

Textielborduren Nederland: uw partner in kwalitatief goede textielproducten.

Bij Textielborduren Nederland streven wij ernaar om onze klanten het beste textielproduct en relatiegeschenk te leveren, dat perfect aansluit bij hun doel. Met jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht zetten wij ons in om dit te realiseren. Duizenden tevreden klanten en minimale problemen zijn het bewijs van onze toewijding. Bent u nog geen klant? Wij nodigen u van harte uit om deel uit te maken van onze tevreden klantenkring.

Een greep uit ons assortiment textielproducten

 • T-shirts
 • Polo's
 • Sweaters
 • Hoodies
 • Jassen (softshell, winterjassen, bodywarmers)
 • Werkkleding (overalls, werkbroeken, werkjassen)
 • Sportkleding (voetbalshirts, trainingspakken, sportbroeken)
 • Caps en petten
 • Mutsen en beanies
 • Sjaals
 • Handdoeken
 • Badjassen
 • Schorten
 • Tassen (rugzakken, sporttassen, reistassen)
 • Dekens

Dealer van topmerken

Wij zijn dealer van de meest bekende merken in Europa en leveren direct van de fabrikant of importeur. Onze producten zijn verkrijgbaar met de door u gewenste bewerking (Print, bedrukking, borduring, gravering, etc.). Logo's, merken, afbeeldingen, teksten, slogans en namen worden vakkundig op het product geplaatst. U kunt ook producten zonder bewerking bestellen.

Service en kwaliteit

Wij streven ernaar dat u snel en duidelijk de benodigde informatie kunt vinden en uw producten bij ons kunt bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling met zorg wordt uitgevoerd en leveren mooie producten tegen een scherpe prijs.

Deadline orders

Indien het haalbaar is wordt, in overleg met u over de gewenste deadline, een order in ons deadline-traject geplaatst. De order wordt dan uiterlijk op de geplande leverdatum geleverd.

Custom made: Producten naar eigen ontwerp

Ons uitgebreid custom-made programma biedt u veel mogelijkheden om uw eigen producten door ons te laten produceren. We werken hiervoor samen met gerenommeerde fabrikanten uit Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

Export

Wij leveren onze producten meestal in Nederland, België en Duitsland maar exporteren daarnaast regelmatig naar andere landen binnen en buiten de EU. Laat ons weten als u uw producten in het buitenland geleverd wilt hebben. Onze eigen expediteur verzorgt het hele traject rondom de export.

Import

We importeren producten uit diverse landen, zowel in Europa als in het Verre Oosten. Fabrieken in deze landen hebben vaak eeuwenlange ervaring, waardoor ze hoogstaande producten tegen voordelige prijzen kunnen leveren.

Groothandel

Textielborduren Nederland is een groothandel in textielproducten en relatiegeschenken en richt zich op diverse doelgroepen, waaronder bedrijven, verenigingen, evenementen, scholen en universiteiten, politie, brandweer en dienstverlenende instanties. Wij bieden gepersonaliseerde kleding en relatiegeschenken die aansluiten bij de behoeften van deze doelgroepen en bijdragen aan eenheid en herkenbaarheid.
 
 • Bedrijven: Van kleine lokale ondernemingen tot grote multinationals, wij bieden bedrijven een breed scala aan gepersonaliseerde kleding en relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte T-shirts en polo's voor promotionele evenementen, geborduurde overhemden voor uniformen, en gepersonaliseerde tassen en mokken als relatiegeschenken.
 • Verenigingen: Of het nu gaat om sportteams, studentenverenigingen of culturele groepen, wij kunnen gepersonaliseerde kleding leveren die past bij uw vereniging. Bijvoorbeeld bedrukte sweaters en hoodies met het logo van uw vereniging, of gepersonaliseerde petten en tassen voor evenementen.
 • Evenementen: Voor evenementen zoals beurzen, congressen en festivals kunnen wij gepersonaliseerde kleding en relatiegeschenken leveren die bijdragen aan de branding en herkenbaarheid van het evenement. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte T-shirts voor vrijwilligers of geborduurde polo's voor sprekers.
 • Scholen en universiteiten: Voor scholen en universiteiten bieden wij gepersonaliseerde kleding voor studieverenigingen, sportteams en docenten. Bijvoorbeeld bedrukte hoodies en T-shirts met de naam van de school of de afdeling, of geborduurde polo's voor docenten.
 • Overheidsinstanties zoals de politie, brandweer en andere dienstverleners. Wij begrijpen dat een professionele uitstraling van groot belang is voor deze instanties en daarom bieden wij gepersonaliseerde producten die passen bij de functie en uitstraling. Zo kunnen wij geborduurde logo's op badges en emblemen leveren, maar ook kleding en andere producten voor verschillende afdelingen binnen de organisatie.
 • Gemeentes: Voor gemeentes bieden wij diverse gepersonaliseerde producten waarmee zij hun gemeente kunnen promoten en hun inwoners kunnen voorzien van herkenbare en mooie producten. Denk bijvoorbeeld aan T-shirts en polo's met het gemeentelogo, bedrukte mokken en waterflessen met afbeeldingen van bezienswaardigheden in de gemeente, of gepersonaliseerde pennen en notitieboekjes met de naam van de gemeente. Het promoten van de gemeente met gepersonaliseerde producten kan bijdragen aan een gevoel van gemeenschapszin onder inwoners en kan ook bijdragen aan de naamsbekendheid van de gemeente bij bezoekers en toeristen.

Groothandel verplichtingen en regels.

Textielborduren Nederland is een groothandelsbedrijf, houd hiermee rekening omdat er soms andere regels gelden dan bij bijvoorbeeld een winkel. Een voorbeeld hiervan is dat we producten niet retour nemen. Voor meer informatie over wat u wel en niet kunt verwachten kunt u hier terugvinden.

 

Send us a message