De textiel-experts 

Kunt u een product niet vinden?
Bel ons op +31 (0)180 497 794

Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Merk


Een grote collectie, waaronder mooie Knopen met een borduring en bedrukking van uitstekende kwaliteit en ook voordelig? De experts van Textielborduren Nederland hebben deze voor u. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij daarnaast het borduren en bedrukken van Knopen? We bedrukken en borduren in huis in onze eigen borduurstudio en textieldrukkerij, maar verzorgen ook uw custom made productie en import.

Textielborduren.nl – textielbedrukken.nl | Ruime keuze, groot assortimenten en zeer bedreven medewerkers.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • KNOPEN KLEIN

  KNOPEN KLEIN - 2269002

  Richtprijs € 0,60
  Beschikbare kleuren:
  KNOPEN KLEIN

  KNOPEN KLEIN - 2269002

  richtprijs € 0,60
 • KNOPEN GROOT

  KNOPEN GROOT - 2269001

  Richtprijs € 0,65
  Beschikbare kleuren:
  KNOPEN GROOT

  KNOPEN GROOT - 2269001

  richtprijs € 0,65
 • Buttons Chef with Heart

  Buttons Chef with Heart - KK103

  Richtprijs € 8,29
  Beschikbare kleuren:
  Buttons Chef with Heart

  Buttons Chef with Heart - KK103

  richtprijs € 8,29
Per pagina:

Knopen

Op zoek naar mooie Knopen met een bedrukking of borduring. In de webshop van textielborduren.nl of textielbedrukken.nl vindt u een uitgebreide keuze aan Knopen. Makkelijk te bestellen of eenvoudig een offerte aan te vragen.
De experts van Textielborduren Nederland zorgen ervoor dat uw logo of reclame boodschap fraai worden geborduurd of perfect worden bedrukt op de Knopen.
Maar ook blanco kunt u uw Knopen bestellen. Ook in combinatie met andere artikelen.
Soms is er verder advies nodig of zijn er vragen omtrent de uitvoering hiervan, Geen probleem, ook hier hebben de experts van Textielborduren.nl altijd een passend antwoord op. Benader ons per mail, telefoon, what’s app of chat en we zullen u hiermee verder helpen.

textielborduren.nl en textielbedrukken.nl voor voordelige en goede kwaliteit Knopen met een fraaie borduring en perfecte bedrukking van uw logo of reclame boodschap.
Textielborduren Nederland | daar zitten de experts

groot assortiment Knopen met een borduring en bedrukking van uitstekende kwaliteit en ook voordelig? De experts van Textielborduren Nederland maken deze voor u. Al meer dan 25 jaar. Borduren en bedrukken van Knopen? Textielborduren.nl