Inktkleuren & Garenkleuren

Inktkleuren voor bedrukken en printen van textielproducten en relatiegeschenken

Zeefdruk en tampondruk

Bij het bedrukken van materialen hanteren we de PMS-kleuren uit de Pantone® Formula Guide Coated als referentie voor het maken van onze inkten. Deze door Pantone® ontwikkelde kleuren zijn voorzien van een uniek nummer en onze drukinkten worden volgens de specificaties van de betreffende PMS-kleur geproduceerd.
 

Full colour printing en andere printtechnieken

Wanneer we gebruikmaken van een andere druktechniek, worden de kleuren aangepast naar de waarden die voor die specifieke techniek van toepassing zijn. Zo worden bij full colour drukwerk of print de PMS-kleuren omgezet naar het CMYK-systeem (Cyaan, Magenta, Yellow en Black).
 
Zie hier de Pantone® kleurenkaart:  Pantone® Formula Guide Coated

> zie ook textiel bedrukken

 

Garenkleuren voor borduren van textielproducten

Borduren

Bij het borduren van textiel maken we gebruik van beschikbare garenkleuren. Hiervoor kiezen we kleurvaste garens. We streven ernaar om met de dichtstbijzijnde garenkleur(en) de PMS-kleuren zo nauwkeurig mogelijk te benaderen.
 

Dichtstbijzijnde garenkleuren

We selecteren de garenkleuren op basis van PMS-kleuren, die door Pantone® zijn geformuleerd en voorzien van een uniek nummer. Als referentie hanteren we de Pantone® Formula Guide Coated kleur, waarbij we de dichtstbijzijnde garenkleur kiezen.
 
Zie hier de Pantone® kleurenkaart:  Pantone® Formula Guide Coated
 

 

Send us a message