Import & Export

TBN - HQP: Ook voor import en export van hoogwaardige textielproducten en relatiegeschenken

TBN - HQP heeft jarenlange ervaring in het importeren en exporteren van kleding, textiel, caps, badstof en relatiegeschenken uit verschillende delen van de wereld. We werken samen met betrouwbare fabrikanten om hoogwaardige producten te leveren tegen scherpe prijzen.
 

Import van producten uit diverse regio's

Verre Oosten:

Landen als China, Taiwan, Thailand en Vietnam hebben eeuwenlange ervaring met borduren, bedrukken, weven, breien en produceren van kleding, textiel en relatiegeschenken. We hebben goede contacten met vaste fabrikanten in deze landen, wat resulteert in voordelige prijzen en uitgebreide mogelijkheden op het gebied van model, kleur en veredeling.

Midden-Oosten:

Deze regio bevat landen zoals Egypte en Turkije, die bekend staan om hun uitstekende katoen- en badstofproducten.

Europa:

We werken samen met fabrieken in Polen, Portugal en Turkije om eigen producten en op maat gemaakte items voor onze klanten te produceren. Turkije is bekend om zijn katoenen producten en badstof, Portugal om zijn polyester/katoenproducten zoals sweaters en poloshirts, en Polen om zijn gunstige investeringsklimaat en bijzondere machineparken.

Import van standaard producten

Naast op maat gemaakte items importeren we ook standaardproducten zoals T-shirts, poloshirts, handdoeken, tassen, caps, mutsen en sjaals om deze tegen de scherpst mogelijke prijs aan onze klanten te leveren. We streven altijd naar kwaliteit en bieden deze producten tegen concurrerende prijzen aan.
 

Export naar landen binnen en buiten de EU

TBN - HQP exporteert ook veel producten naar gewaardeerde klanten buiten Nederland, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Zweden en zelfs de Verenigde Staten. We werken met een vaste expediteur voor onze exportorders en begeleiden het hele traject om een goede levering te garanderen.
 
Neem contact met ons op als u uw producten in het buitenland geleverd wilt hebben. Wij verzorgen het gehele traject rondom uw export, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Send us a message