Import & Export

Import

Textielborduren Nederland bv heeft in de loop van de jaren steeds meer ervaring opgedaan met het importeren van verschillende producten uit diverse delen van de wereld. We importeren producten uit diverse landen in zowel Europa en Midden-Oosten als in het Verre Oosten.
 

Import van kleding, textiel, caps en badstof uit het Verre Oosten

Landen als China, Taiwan, Thailand en Vietnam hebben al eeuwenlange ervaring met borduren, bedrukken, weven, breien en produceren van kleding en textielproducten. We hebben goede contacten met een aantal vaste fabrikanten in deze landen waardoor we u deze producten voor een voordelige prijs kunnen leveren. Maar dit is natuurlijk niet de enige reden. Af fabriek zijn de mogelijkheden veel groter met betrekking tot model, kleur en veredeling dan met voorraadartikelen.
 
 

Import van kleding, textiel en badstof uit het Midden-Oosten

Hierin liggen ook een aantal landen die goede textielproducten leveren. Denk bijvoorbeeld aan Egypte, ook bekend om zijn mooie katoen en badstof.
 
 

Import van kleding en textiel en badstof uit Europa

Maar ook in Europa hebben we fabrieken in o.a. Polen, Portugal en Turkije waar we eigen producten laten maken evenals producten speciaal naar de wens van onze klanten. Turkije bijvoorbeeld goed voor katoenen producten en badstof. Portugal met de uitstekende kwaliteit in polyester/katoen zoals sweaters en poloshirts en natuurlijk Polen. Bekend bij het grote publiek als voordelig productieland, maar waar wij ook met fabrikanten werken die bijzonder mooie producten maken omdat vanwege het gunstige investeringsklimaat zeer bijzondere machineparken aanwezig zijn.
 
Import van standaard producten als T-shirts, poloshirts, handdoeken, tassen, caps, mutsen en sjaals
 
Daarnaast importeren we ook standaardproducten om ze zo tegen de scherpst mogelijke prijs te kunnen leveren aan onze klanten. We houden van kwaliteit, maar bezorgen u dit altijd voor een zeer scherpe prijs.
 
Levering in het buitenland van uw order
 
 

Export

Textielborduren Nederland levert als exporteur ook veel van de producten aan gewaardeerde klanten buiten Nederland. Voor ons is België een van de meest beleverde landen voor onze producten. We hebben er een grote klantenkring opgebouwd welke tegen dezelfde kosten als in ons eigen land de orders geleverd krijgen.
 

Export van kleding, textiel, caps en badstof naar landen binnen de EU

Als exporteur levert Textielborduren Nederland regelmatig producten in andere landen binnen de EU.
Naar landen als België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Zweden zijn al vele orders verstuurd.
 
We werken voor onze exportorders met een vaste expediteur, waarmee we het complete traject begeleiden en blijven volgen om een goede levering te garanderen
 
 

Export van kleding, textiel, caps en badstof naar landen buiten de EU

Als exporteur levert Textielborduren Nederland regelmatig producten in andere landen buiten de EU zoals de Verenigde Staten.
Onze klanten met vestigingen in meerdere landen vertrouwen hiervoor de verzending van de diverse leveringen naar deze vestigingen aan ons toe.
 
Vraag het ons indien u uw producten in het buitenland geleverd wilt hebben.
Wij verzorgen het gehele traject rondom uw export

Send us a message