Categorieën


Prijs

t/m

Kleur

Merk

Maat
GrammageSweaters met capuchon, ook wel bekend als hoodies, zijn een van de populairste kledingstukken in ons assortiment. We hebben een zeer uitgebreid aanbod hierin. Zonder rits, met rits, dames, heren, kinder, basic of hoge kwaliteit, noem maar op. En in alle gebruikelijke stoffen in allerlei varianten en kwaliteiten.

Bewerken: We bedrukken en borduren hoodies op alle daarvoor geschikte posities en middels alle geschikte technieken.

Voorraad: De meeste hoodies worden uit voorraad geleverd. We betrekken de hoodies direct af fabriek, producent of importeur.

Branding: We customisen uw  hoodies voor uw eigen branding dmv custom  logo.s, cords, tags, labels.en veel meer.

Custom made: Geheel naar eigen wens is het ook mogelijk uw hoodies te produceren vanaf een minimum aantal afhankelijk van de wensen.
 

 

Per pagina:
U bent op zoek naar mooie sweaters met capuchon. Eventueel met een borduring, bedrukking en/of branding. Van uitstekende kwaliteit en deze daarbij ook voordelig? De experts van Textielborduren Nederland hebben deze voor u. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij het leveren, borduren en bedrukken van deze hoodies. We bedrukken en borduren in huis in onze eigen borduurstudio en textieldrukkerij, Maar ook produceren of bewerken we textiel vanuit onze externe productie locaties.
 
logo DesignTextiel
 
Onder ons label DesignTextiel hebben we al zeer veel mooie hoodies gemaakt. Voorraad, customized of custom made. Bewonder ze in onze showroom, bel voor informatie of vraag een offerte aan.
 
textielborduren.nl – textielbedrukken.nl
textielborduren.nl | textielbedrukken.nl
 
Kies uit het grootste assortiment hoodies. Met uw borduring, bedrukking en/of branding. Uitstekende kwaliteit en voordelig geprijsd. De experts van Textielborduren Nederland maken ze voor u. Al meer dan 30 jaar.
 
Borduren en bedrukken van hoodies?
 
Textielborduren Nederland | daar zitten de experts

 

Ik zoek een ander product.

U kunt een aanvraag indienen als u het gewenste product niet kunt vinden, zodat wij u kunnen helpen hiermee.

Aanvraag