De textiel-experts 

Kunt u een product niet vinden?
Bel ons op +31 (0)180 497 794

Productfilter

Prijs

t/m

KleurMerk


Een grote collectie, waaronder mooie Halsdoeken met een borduring en bedrukking van uitstekende kwaliteit en ook voordelig? De experts van Textielborduren Nederland hebben deze voor u. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij daarnaast het borduren en bedrukken van Halsdoeken? We bedrukken en borduren in huis in onze eigen borduurstudio en textieldrukkerij, maar verzorgen ook uw custom made productie en import.

Textielborduren.nl – textielbedrukken.nl | Ruime keuze, groot assortimenten en zeer bedreven medewerkers.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Whistler Snood Hat

  Whistler Snood Hat - R361X

  Richtprijs € 3,34
  Beschikbare kleuren:
  Whistler Snood Hat

  Whistler Snood Hat - R361X

  richtprijs € 3,34
 • HANDKERCHIEF PAISLEY

  HANDKERCHIEF PAISLEY - 2920300

  Richtprijs € 7,95
  Beschikbare kleuren:
  HANDKERCHIEF PAISLEY

  HANDKERCHIEF PAISLEY - 2920300

  richtprijs € 7,95
Per pagina:

Halsdoeken

Op zoek naar mooie Halsdoeken met een bedrukking of borduring. In de webshop van textielborduren.nl of textielbedrukken.nl vindt u een uitgebreide keuze aan Halsdoeken. Makkelijk te bestellen of eenvoudig een offerte aan te vragen.
De experts van Textielborduren Nederland zorgen ervoor dat uw logo of reclame boodschap fraai worden geborduurd of perfect worden bedrukt op de Halsdoeken.
Maar ook blanco kunt u uw Halsdoeken bestellen. Ook in combinatie met andere artikelen.
Soms is er verder advies nodig of zijn er vragen omtrent de uitvoering hiervan, Geen probleem, ook hier hebben de experts van Textielborduren.nl altijd een passend antwoord op. Benader ons per mail, telefoon, what’s app of chat en we zullen u hiermee verder helpen.

textielborduren.nl en textielbedrukken.nl voor voordelige en goede kwaliteit Halsdoeken met een fraaie borduring en perfecte bedrukking van uw logo of reclame boodschap.
Textielborduren Nederland | daar zitten de experts

groot assortiment Halsdoeken met een borduring en bedrukking van uitstekende kwaliteit en ook voordelig? De experts van Textielborduren Nederland maken deze voor u. Al meer dan 25 jaar. Borduren en bedrukken van Halsdoeken? Textielborduren.nl