Groothandel

Nr. 1 voor textiel, borduren en bedrukken.


De collectie werkkleding, promotiekleding, bedrijfskleding, sportkleding, textiel, caps, badstof en aanverwante producten is enorm. U kunt bij ons een keuze maken uit duizenden producten. Veel verkocht zijn o.a. poloshirts, T-shirts, sweaters, handdoeken, badjassen, softshell jacks, strandlakens, tassen, rugzakken, fleecevesten. Ze kunnen gewoon besteld worden, maar natuurlijk leveren we ze graag met een fraaie borduring of bedrukking van uw logo, reclame-uiting of ieder ander ontwerp.

We zijn dealer van de meeste merken die enige betekenis hebben in onze branche. U kunt onze merken ook verderop in dit hoofdstuk vinden. In de webshop staan ook veel van deze merken met hun producten. We hebben echter de mogelijkheid om eventueel andere artikelen te leveren welke niet in de shop staan. Mocht u een ander artikel zoeken, laat dit ons dan even weten.

Alle artikelen zijn overzichtelijk onderverdeeld in productengroepen.

We hopen dat we de zoektocht naar uw gewenste producten zo makkelijk en ook zo leuk mogelijk hebben gemaakt met deze uitgebreide website.

 

Groothandel verplichtingen en regels.

Textielborduren Nederland B.V. is een erkend groothandelsbedrijf, houd hiermee rekening omdat er soms andere regels gelden dan bij bijvoorbeeld een winkel. Een voorbeeld hiervan is dat we producten niet retour nemen. Voor meer informatie over wat u wel en niet kunt verwachten kunt u hier terugvinden.

 

Send us a message