Groothandel

Groothandel Textielborduren Nederland

Textielborduren Nederland is een groothandel in textielproducten en relatiegeschenken en richt zich op diverse doelgroepen, waaronder bedrijven, verenigingen, evenementen, scholen en universiteiten, politie, brandweer en dienstverlenende instanties. Wij bieden gepersonaliseerde kleding en relatiegeschenken die aansluiten bij de behoeften van deze doelgroepen en bijdragen aan eenheid en herkenbaarheid.
 
  • Bedrijven: Van kleine lokale ondernemingen tot grote multinationals, wij bieden bedrijven een breed scala aan gepersonaliseerde kleding en relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte T-shirts en polo's voor promotionele evenementen, geborduurde overhemden voor uniformen, en gepersonaliseerde tassen en mokken als relatiegeschenken.
  • Verenigingen: Of het nu gaat om sportteams, studentenverenigingen of culturele groepen, wij kunnen gepersonaliseerde kleding leveren die past bij uw vereniging. Bijvoorbeeld bedrukte sweaters en hoodies met het logo van uw vereniging, of gepersonaliseerde petten en tassen voor evenementen.
  • Evenementen: Voor evenementen zoals beurzen, congressen en festivals kunnen wij gepersonaliseerde kleding en relatiegeschenken leveren die bijdragen aan de branding en herkenbaarheid van het evenement. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte T-shirts voor vrijwilligers of geborduurde polo's voor sprekers.
  • Scholen en universiteiten: Voor scholen en universiteiten bieden wij gepersonaliseerde kleding voor studieverenigingen, sportteams en docenten. Bijvoorbeeld bedrukte hoodies en T-shirts met de naam van de school of de afdeling, of geborduurde polo's voor docenten.
  • Overheidsinstanties zoals de politie, brandweer en andere dienstverleners. Wij begrijpen dat een professionele uitstraling van groot belang is voor deze instanties en daarom bieden wij gepersonaliseerde producten die passen bij de functie en uitstraling. Zo kunnen wij geborduurde logo's op badges en emblemen leveren, maar ook kleding en andere producten voor verschillende afdelingen binnen de organisatie.
  • Gemeentes: Voor gemeentes bieden wij diverse gepersonaliseerde producten waarmee zij hun gemeente kunnen promoten en hun inwoners kunnen voorzien van herkenbare en mooie producten. Denk bijvoorbeeld aan T-shirts en polo's met het gemeentelogo, bedrukte mokken en waterflessen met afbeeldingen van bezienswaardigheden in de gemeente, of gepersonaliseerde pennen en notitieboekjes met de naam van de gemeente. Het promoten van de gemeente met gepersonaliseerde producten kan bijdragen aan een gevoel van gemeenschapszin onder inwoners en kan ook bijdragen aan de naamsbekendheid van de gemeente bij bezoekers en toeristen.

Groothandel verplichtingen en regels.

Textielborduren Nederland is een groothandelsbedrijf, houd hiermee rekening omdat er soms andere regels gelden dan bij bijvoorbeeld een winkel. Een voorbeeld hiervan is dat we producten niet retour nemen. Voor meer informatie over wat u wel en niet kunt verwachten kunt u hier terugvinden.

 

Send us a message