De textiel-experts 

Kunt u een product niet vinden?
Bel ons op +31 (0)180 497 794

Productfilter

Merk

Een grote collectie, waaronder mooie geweven badges en emblemen van uitstekende kwaliteit en ook voordelig? De experts van Textielborduren Nederland hebben deze voor u. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij badges en emblemen. We bedrukken en borduren in huis in onze eigen borduurstudio en textieldrukkerij, maar verzorgen ook uw custom made productie en import.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Badge geweven standaard

  Badge geweven standaard

  Prijs op aanvraag
  Badge geweven standaard

  Badge geweven standaard

  richtprijs Prijs op aanvraag
Per pagina:

Geweven badge standaard uitvoering

Mooie badges en emblemen zijn de geweven variant

Geweven badges zijn zeer gedetailleerd en hebben een vlakker oppervlak dan geborduurd. Als een ontwerp niet te borduren is of als de uitstraling of het gebruik hierom vraagt is dit een perfecte badge

Textielborduren Nederland levert als specialist op het gebied van werkkleding, caps, mutsen, sjaals, promotiekleding, handdoeken en bedrijfskleding graag originele, mooieakkundig geweven badges en emblemen met een goede weergave van uw logo, reclameboodschap, naam of bedrijfsnaam. Ook andere vormen van bedrukken en veredelen verzorgen wij tot in de puntjes. Denk bijvoorbeeld aan badges, emblemen, printen, transferdruk, full colour druk of een combinatie van deze technieken.

Wij verkopen onze badges onder het merk YourBadge

Textielborduren Nederland | voor voordelige en goede kwaliteit geweven badges en emblemen.

Geweven badges voor de beste prijs / kwaliteit