Prijs

t/m

Kleur

Merk
Borduren en bedrukken van fleece dekens? textielborduren.nl - textielbedrukken.nl

Groot assortiment fleece dekens, fleece plaids en fleece kleden. Met een borduring of bedrukking van uitstekende kwaliteit en ook voordelig. De experts van Textielborduren Nederland maken deze voor u. Al meer dan 30 jaar topkwaliteit!

Per pagina:

Een grote collectie, waaronder mooie fleecedekens met een borduring en bedrukking van uitstekende kwaliteit en ook voordelig? De experts van Textielborduren Nederland hebben deze voor u. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij daarnaast het borduren en bedrukken van de fleecedekens. We bedrukken en borduren in huis in onze eigen borduurstudio en textieldrukkerij, maar verzorgen ook uw custom made productie en import.

Op zoek naar mooie fleece dekens, fleece plaids en fleece kleden met een bedrukking of borduring. In de webshop van textielborduren.nl of textielbedrukken.nl vindt u een uitgebreide keuze aan fleece dekens en fleece kleden. Makkelijk te bestellen of eenvoudig een offerte aan te vragen.

De experts van Textielborduren Nederland zorgen ervoor dat uw logo of reclame boodschap fraai worden geborduurd of perfect worden bedrukt op de Fleecedekens.
Maar ook blanco kunt u uw Fleecedekens bestellen. Eventueel in combinatie met andere artikelen.
Soms is er verder advies nodig of zijn er vragen over de uitvoering hiervan, Geen probleem, ook hier hebben de experts van Textielborduren.nl altijd een passend antwoord op. Benader ons per mail, telefoon, whatsapp of chat en we zullen u hiermee verder helpen.

 

Ik zoek een ander product.

U kunt een aanvraag indienen als u het gewenste product niet kunt vinden, zodat wij u kunnen helpen hiermee.

Aanvraag