Custom made textiel

eigen ontwerp kleding, pet, handdoek etc

Ons programma custommade TBNCM* is zeer uitgebreid geworden. In het kort is het het produceren van produkten uit ons assortiment geheel naar klant eigen specificaties en wensen. We hebben productiemogelijkheden in huis en ook in vele landen in de wereld waaronder in het Verre Oosten o.a. in China, Taiwan, Pakistan, Thailand en Vietnam. In het Midden Oosten en Europa o.a. in Egypte, Turkije, Portugal, Spanje, Polen en Roemenië. Hierdoor kunnen we goed bepalen waar een bepaald produkt het best geproduceerd kan worden voor een zo goed mogelijke prijs/kwaliteitverhouding in combinatie met de gewenste mogelijkheden, eigenschappen en voorwaarden.

Het programma omvat o.a.:

Custom made: eigen ontwerp Bedrijfskleding

Ontwerp zelf poloshirts, t-shirts, sweaters , truien, jassen, jacks, fleecevesten etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de produktie van uw bedrijfskleding geheel in uw huisstijl, specifiek op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Custom made: eigen ontwerp Werkkleding

Ontwerp zelf werkpolo's, werk t-shirts, werksweaters , werktruien, werkjassen, werkjacks, werkbroeken, overalls, werk bodywarmers etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de produktie van uw werkkleding geheel in uw huisstijl, specifiek op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Custom made: eigen ontwerp Promotiekleding  

Ontwerp zelf polo's, t-shirts, sweaters, vesten, longsleeves, rugbysweaters, fleecejacks, hoodies etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de produktie van uw promotiekleding geheel naar uw wensen voor uw reclame, promotie of event, specifiek op maat gemaakt voor uw campagne.

Eigen kledinglijn opzetten en Merchandise producten

U wilt uw eigen kledinglijn opzetten, geheel naar eigen ontwerp. U wenst merchandise voor uw merk, evenement, festival. U bent zelf dj, muzikant, sportman/vrouw, manager, bekende persoonlijkheid of anders geïnteresseerd in het opzetten of uitbreiden van een product of een commerciële merchandise lijn? Dan zijn wij een uitstekende partner om dit samen met u te realiseren. Lees meer...

Custom made: eigen ontwerp Sportkleding  

Ontwerp zelf sportpolo's, sportshirts, sportsweaters, sportvesten, sportjacks, sportbroeken etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de produktie van uw sportkleding geheel naar uw wensen voor uw reclame, promotie of event, specifiek op maat gemaakt voor uw campagne.

> CRAFT wielerklding custom made

> CRAFT custom Track and Field runningkleding

Custom made: eigen ontwerp Handdoek

Wij maken graag voor u uw handdoeken met jaquard inwevig, handdoeken met bandinwevig, handdoeken met reliéfweving, handdoeken met full colour print, handdoeken met druk of handdoeken met borduring. We hebben hierin ruime ervaring opgedaan. in onze showroom hebben we alle mogelijkheden en voorbeelden om samen tot een goed eindresultaat te komen. Lees verder...

Custom made: eigen ontwerp Caps of Pet

Een productgroep waarin we al heel veel producten hebben gemaakt en geleverd aan onze klanten, Eigen ontwerp is zeker bij caps en petten een hele goede optie omdat de mogelijkheden in het ontwerp veel uitgebreider zijn dan bij een kant en klare voorraad cap. Hier zitten nl een aantal beperkingen aan vanwege de vorm van de cap en de technische haalbaarheid van de machines op dit product. Al vanaf 250 stuks kunnen we uw compleet eigen cap ontwerpen en produceren.

Custom made: eigen kledinglijn en merchandise

U heeft uw eigen kledinglijn of merk. Of u denkt eraan dit te beginnen. Wij van Textielborduren Nedereland hebben veel relaties in dit vakgebied. We produceren de textielproductren en begeleiden op verzoek in het ontwikkelen van een merk.

Het zelfde geldt voor merchandise. Ook hierin hebben we zeer veel ervaring opgebouwd. Ontwikkelen, produceren, verkoopbegeleiding (webshop) en fulfillment zijn een aantal, voor ons welbekende, facetten die we beheersen. lees verder

Custom made: eigen ontwerp Mutsen en Sjaals

Ook hier behoeft het eigenlijk geen uitleg dat een muts en sjaal naar eigen ontwerp heel mooi te maken zijn. ook hier weer in onze showroom vele voorbeelden te zien en wij zullen uw muts of sjaal ook zeer vakkundig produceren.

Custom made: eigen ontwerp Tassen en Rugtassen

Maak een mooi ontwerp om op te vallen of pas een tas aan aan uw eigen bedrijf, huisstijl of campagne. Veel custom made tassen zoals sporttassen, rugtassen, reistassen, shoppers, promorugzakjes en laptoptassen zijn door ons te leveren. Vraag naar de mogelijkheden

Custom made: eigen ontwerp Paraplu's

Hetzelfde als voor de tassen geldt, maken we ook custom made paraplu's zoals golfparaplu's, vouwparaplu's en automatische paraplu's. Mooi is bijvoorbeeld een paraplu waabij een afbeelding over de gehele paraplu is geplaatst.

Custom made: eigen ontwerp Schorten en Sloven

In de horeca en catering, maar ook in bedrijfskantines, verzorging of grote ondernemingen worden vaak schorten en sloven gebruikt. Wij produceren deze ook zelf, naar eigen kleur, formaat of zelfs ontwerp en afwijkende afmetingen. Ook mooi gedrukt of geborduurd met eigenlogo. Dit alles natuurlijk eventueel in overeenstemming met uw huisstijl of evenement

Interesse gewekt?

Maak een afspraak om uw eigen textiel, badstof, caps of andere produkten door ons te laten produceren.

We zijn u graag van dienst!

 

overalls

 • PROJOB 4602 COVERALL

  PROJOB 4602 COVERALL - 644602

  Richtprijs € 101,01
  Beschikbare kleuren:
  PROJOB 4602 COVERALL

  PROJOB 4602 COVERALL - 644602

  richtprijs € 101,01
 • T-Shirts en Tops

 • Dames Black Label Tencel® T

  Dames Black Label Tencel® T

  richtprijs € 7,99
  Beschikbare kleuren:
  Dames Black Label Tencel® T

  Dames Black Label Tencel® T

  richtprijs € 7,99
 • overhemden

 • Ladies short sleeve easy care oxford shirt

  Ladies short sleeve easy care oxford shirt - RU933F

  Richtprijs € 21,64
  Beschikbare kleuren:
  Ladies short sleeve easy care oxford shirt

  Ladies short sleeve easy care oxford shirt - RU933F

  richtprijs € 21,64
 • schorten en sloven

 • Katoenen kort schort

  Katoenen kort schort - K886

  Richtprijs € 8,92
  Beschikbare kleuren:
  Katoenen kort schort

  Katoenen kort schort - K886

  richtprijs € 8,92