Custom made textiel

Eigen ontwerp kleding, pet, handdoek etc.

Ons programma custom-made is zeer uitgebreid. In het kort is het produceren van producten uit ons assortiment geheel naar klant eigen specificaties en wensen. We hebben productiemogelijkheden in huis en ook in vele landen in de wereld waaronder in het Verre Oosten o.a. in China, Taiwan, Pakistan, Thailand en Vietnam. In het Midden-Oosten en Europa o.a. in Egypte, Turkije, Portugal, Spanje, Polen en Roemenië. Hierdoor kunnen we goed bepalen waar een bepaald product het best geproduceerd kan worden voor een zo goed mogelijke prijs / kwaliteitsverhouding in combinatie met de gewenste mogelijkheden, eigenschappen en voorwaarden.

Het programma omvat o.a.:

 

Custom made: eigen ontwerp Bedrijf / Werkkleding.

Ontwerp zelf poloshirts, T-shirts, sweaters, truien, jassen, jacks, fleecevesten etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de productie van uw bedrijfskleding geheel in uw huisstijl, specifiek op maat gemaakt voor uw bedrijf.

 

Custom made: eigen ontwerp Promotiekleding en Sportkleding.

We begeleiden u ook in de productie van uw sport / promotiekleding geheel naar uw wensen voor uw reclame, promotie of event, specifiek op maat gemaakt voor uw campagne.

 

Custom made: eigen ontwerp Handdoek.

We maken graag voor u uw handdoeken met Jacquard inweving, bandinwevig, reliëfweving of  full colour print. We hebben hierin ruime ervaring opgedaan. In onze showroom hebben we alle mogelijkheden en voorbeelden om samen tot een goed eindresultaat te komen.

 

Custom made: eigen ontwerp Caps of Pet.

Dit is een productgroep waarin we al veel producten hebben gemaakt en geleverd aan onze klanten. Een eigen ontwerp is zeker bij caps en petten een hele goede optie omdat de mogelijkheden in het ontwerp veel uitgebreider zijn dan bij een kant-en-klare voorraad cap. Hier zitten enkele beperkingen aan vanwege de vorm van de cap en de technische haalbaarheid van de machines op dit product. Al vanaf 150 stuks kunnen we uw compleet eigen cap ontwerpen en produceren.

 

Custom made: eigen ontwerp Mutsen en Sjaals.

Net zo als bij caps, zijn mutsen en sjaals naar eigen ontwerp mooi te maken. In onze showroom zijn vele voorbeelden te zien, en kunt u verzekerd zijn dat we uw muts of sjaal ook even vakkundig zullen produceren.

 

Custom made: eigen ontwerp Tassen en Rugtassen.

Maak een mooi ontwerp om op te vallen of pas een tas aan aan uw eigen bedrijf, huisstijl of campagne. Veel custom made tassen zoals sporttassen, rugtassen, reistassen, shoppers, promorugzakjes en laptoptassen zijn door ons te leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Custom made: eigen ontwerp Paraplu's

Hetzelfde als voor de tassen geldt, maken we ook custom made paraplu's zoals golfparaplu's, vouwparaplu's en automatische paraplu's. Mooi is bijvoorbeeld een paraplu waarbij een afbeelding over de gehele paraplu is geplaatst.

 

Custom made: eigen ontwerp Schorten en Sloven.

In de horeca en catering, maar ook in bedrijfskantines, verzorging of grote ondernemingen worden vaak schorten en sloven gebruikt. We produceren deze ook zelf, naar eigen kleur, formaat of zelfs ontwerp en afwijkende afmetingen. Ook mooi gedrukt of geborduurd met uw logo. Dit natuurlijk eventueel in overeenstemming met uw huisstijl of evenement.

 

Interesse gewekt?

Maak een afspraak om uw eigen textiel, badstof, caps of andere producten door ons te laten produceren.

We zijn u graag van dienst!

Send us a message