Custom made producten

Design by Textielborduren.n;
 
Het programma custommade TBNCM* van Textielborduren is zeer uitgebreid geworden. In het kort is het het produceren van produkten uit ons assortiment geheel naar klant eigen specificaties en wensen. We hebben productiemogelijkheden in huis en ook in vele landen in de wereld waaronder in het Verre Oosten, Midden Oosten en Europa. Hierdoor kunnen we goed bepalen waar een bepaald produkt het best geproduceerd kan worden voor een zo goed mogelijke prijs/kwaliteitverhouding in combinatie met de gewenste mogelijkheden, eigenschappen en voorwaarden.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN BEDRIJFSKLEDING

Ontwerp zelf poloshirts, t-shirts, sweaters , truien, jassen, jacks, fleecevesten etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de produktie van uw bedrijfskleding geheel in uw huisstijl, specifiek op maat gemaakt voor uw bedrijf.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN WERKKLEDING

Ontwerp zelf werkpolo's, werk t-shirts, werksweaters , werktruien, werkjassen, werkjacks, werkbroeken, overalls, werk bodywarmers etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de produktie van uw werkkleding geheel in uw huisstijl, specifiek op maat gemaakt voor uw bedrijf.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN PROMOTIEKLEDING  

Ontwerp zelf polo's, t-shirts, sweaters, vesten, longsleeves, rugbysweaters, fleecejacks, hoodies etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de produktie van uw promotiekleding geheel naar uw wensen voor uw reclame, promotie of event, specifiek op maat gemaakt voor uw campagne.

EIGEN KLEDINGLIJN

U wilt of heeft uw eigen kledinglijn, geheel naar eigen ontwerp en design. U heeft of wenst voor uw eigen merk. U bent zelf verantwoordelijk voor het opzetten of uitbreiden van een product of een commerciële kledinglijn? Dan zijn wij een uitstekende partner om dit samen met u te realiseren.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN SPORTKLEDING  

Ontwerp zelf sportpolo's, sportshirts, sportsweaters, sportvesten, sportjacks, sportbroeken etc.
Maar natuurlijk begeleiden we u ook in de produktie van uw sportkleding geheel naar uw wensen voor uw reclame, promotie of event, specifiek op maat gemaakt voor uw campagne.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN HANDDOEK

Wij maken graag voor u uw handdoeken met jaquard inwevig, handdoeken met bandinwevig, handdoeken met reliéfweving, handdoeken met full colour print, handdoeken met druk of handdoeken met borduring. We hebben hierin ruime ervaring opgedaan. in onze showroom hebben we alle mogelijkheden en voorbeelden om samen tot een goed eindresultaat te komen.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN CAP OF PET

Een productgroep waarin we al heel veel producten hebben gemaakt en geleverd aan onze klanten, Eigen ontwerp is zeker bij caps en petten een hele goede optie omdat de mogelijkheden in het ontwerp veel uitgebreider zijn dan bij een kant en klare voorraad cap. Hier zitten nl een aantal beperkingen aan vanwege de vorm van de cap en de technische haalbaarheid van de machines op dit product. Al vanaf 250 stuks kunnen we uw compleet eigen cap ontwerpen en produceren.

MERCHANDISE

U heeft uw eigen merk evenement of concept. Of u denkt eraan dit te beginnen. Wij van Textielborduren Nedereland hebben veel relaties in dit vakgebied. We produceren de textielproductren en begeleiden op verzoek in het ontwikkelen en produceren van merchandise. We hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd. Ontwikkelen, produceren, verkoopbegeleiding, webshop en fulfillment zijn een aantal, voor ons welbekende, facetten waar we de kennis en ervaring van in huis hebben.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN MUTS EN SJAAL

Ook hier behoeft het eigenlijk geen uitleg dat een muts en sjaal naar eigen ontwerp heel mooi te maken zijn. ook hier weer in onze showroom vele voorbeelden te zien en wij zullen uw muts of sjaal ook zeer vakkundig produceren.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN TAS EN RUGTAS

Maak een mooi ontwerp om op te vallen of pas een tas aan aan uw eigen bedrijf, huisstijl of campagne. Veel custom made tassen zoals sporttassen, rugtassen, reistassen, shoppers, promorugzakjes en laptoptassen zijn door ons te leveren. Vraag naar de mogelijkheden

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN PARAPLU

Hetzelfde als voor de tassen geldt, maken we ook custom made paraplu's zoals golfparaplu's, vouwparaplu's en automatische paraplu's. Mooi is bijvoorbeeld een paraplu waabij een afbeelding over de gehele paraplu is geplaatst.

CUSTOM MADE: UW EIGEN ONTWERP & DESIGN SCHORT EN SLOOF

In de horeca en catering, maar ook in bedrijfskantines, verzorging of grote ondernemingen worden vaak schorten en sloven gebruikt. Wij produceren deze ook zelf, naar eigen kleur, formaat of zelfs ontwerp en afwijkende afmetingen. Ook mooi gedrukt of geborduurd met eigenlogo. Dit alles natuurlijk eventueel in overeenstemming met uw huisstijl of evenement
 
Maak een afspraak om uw eigen textiel, badstof, caps of andere produkten door ons te laten produceren.
 
We zijn u graag van dienst!
DESIGNTEXTIEL
DESIGNBADGE
DESIGNHANDDOEK


Ik zoek een product.

Indien u een product niet kunt vinden in ons assortiment, dan kunt u een aanvraag indienen zodat wij u verder kunnen helpen.

Aanvraag

Veel verkochte Custom made producten zijn caps, mutsen, handdoeken, stranslakens, sokken, en tassen, Natuurlijk veel kleding zoals T-shirts, hoodies, poloshirts, sweaters, tops en broeken.