Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Badge geborduurd standaard

  Badge geborduurd standaard

  Prijs op aanvraag
  Badge geborduurd standaard

  Badge geborduurd standaard

  richtprijs Prijs op aanvraag
 • Geborduurde badge heatseal

  Geborduurde badge heatseal

  Prijs op aanvraag
  Geborduurde badge heatseal

  Geborduurde badge heatseal

  richtprijs Prijs op aanvraag
Per pagina:

Badges en emblemen

Veel verkochte badges en emblemen zijn geborduurde badges in vorm van het ontwerp. Ook ronde badges, vierkante badges en badges met standaard achterzijde, klitteband of lijmlaag komen veel voor. Is het ontwerp te gedetailleerd dan is een geweven badge vaak de optie. Nieuw is een combinatie van borduren en speciale druktechniek om full collour afbeeldingen en ingewikkelde ontwerpen als badge te maken.

Badges en emblemen met een borduring of bedrukking van uitstekende kwaliteit en ook nog voordelig. De experts van Textielborduren Nederland maken deze voor u.

Textielborduren Nederland levert als specialist op het gebied van bedrijfskleding, werkkleding, caps, sjaals, mutsen, handdoeken en promotiekleding graag originele, mooie en de juiste Badges en emblemen met een goede opdruk of borduring van uw logo, reclameboodschap, naam of bedrijfsnaam. Vakkundig bedrukt of heel fraai geborduurd. Ook andere vormen van bedrukken en veredelen verzorgen wij tot in de puntjes. Denk bijvoorbeeld aan printen, transferdruk, full colour druk of een combinatie van deze technieken.

Veel door ons verkochte merken zijn de Badges en emblemen van YourBadge (huismerk)

Textielborduren Nederland | voor voordelige en goede kwaliteit badges en emblemen. Fraaie geborduurd, perfect bedrukt of superstrak geweven.

Zie ook:  badges info pagina